Medlemsfordeler
Medlemsfordeler

Et medlemskap i Lofoten bbl kan være nøkkelen til den bolig du trenger - når du trenger den. Vi har ca 900 medlemmer og 399 leiligheter der medlemmene har forkjøpsrett. «Bruk forkjøpsretten»

 

Fordelskortet

Med over 500.000 medlemmer som også har fordelskortet har det vært mulig å skaffe gunstige avtaler med flere leverandører av varer og tjenester. Lofoten bbl kan tilby tilbud hos Byggmakker, Kraftinor, Boligbyggelagenes forsikring, Bohus, Lampehuset, Pangea, Sektor Alarm, Telenor, Flügger , Hurtigruten, Sembo og Thon Hotels.

 

For å kunne få tilgang til tilbudene må fordelskortet aktiveres. Dette gjøres på hjemmesiden «www.fordelskortet.no». Dit kommer du ved å trykke på knappen under. På «www.fordelskortet.no» finner du også flere opplysninger om fordelskortet og de tilbudene som er knyttet til fordelskortet. Trenger du hjelp med aktiveringen, ta kontakt med oss.

 

Medlemskap

Medlemsandelen i Lofoten bbl koster kr 500,-. Medlemskapet er gyldig når betaling er mottatt.

 

Årskontingent

Første året betales andelen på kr 500,- og ingen årsavgift. Deretter koster det kr 250,- pr. år for å være medlem i Lofoten bbl.

 

Innmelding

TTa kontakt med oss eller benytt innmeldingsskjemaet her på hjemmesiden vår.
«knapp innmeldingsskjema» (til innmelding)

 

Overføring av medlemskap

En andel i Lofoten bbl kan overføres til ektefelle eller andelseierens eller ektefellens slektninger i rett opp- og nedstigende linje uten godkjenning av styret. Det må gis melding til boligbyggelaget om endringen.

Forkjøpsrett

symbol greenHouseI 2012 ble det solgt 30 leiligheter i borettslag tilknyttet Lofoten Boligbyggelag.

Medlemsfordeler

Elektronisk-Kort-01Et medlemskap i Lofoten boligbyggelag kan være nøkkelen til den bolig du trenger.

Bli medlem

keyholeGFX-01Kortet som gir deg bedre boligøkonomi!.

Les mer

Valgata 5, 8301 Svolvær - Postboks 33